- Domů »
- Veřejnost »
- Projekty »
- Comenius 2013–2015 » Traditional cuisine
Traditional cuisine
23. března 2020 | Comenius 2013–2015
Aktuality
- Kritéria přijímání ke vzdělávání v ročním zkráceném studiu (dle§ 84 zákona č. 561/2004 Sb.) a způsob hodnocení jejich splnění v prvním kole přijímacího řízení pro školní rok 2025/2026 31. ledna 2025
- Kritéria přijímání ke vzdělávání uchazečů do oborů poskytujících střední vzdělání s maturitní zkouškou a způsob hodnocení výsledků v prvním kole přijímacího řízení pro školní rok 2025/2026 31. ledna 2025
- Business Point 29. ledna 2025
- Den hejtmanem – edukační programy 29. ledna 2025
- Lyžařský pobyt Herlíkovice 5. 1. – 11. 1. 2025 22. ledna 2025
🌪️ Nejdříve rozpoutat tornádo a ustát zemětřesení, pak vstoupit do obřího srdce nebo si vyzkoušet trénink pilota stíhačky? 🤩 To všechno můžete zažít během jediného dne v zábavním vědeckém parku VIDA! u brněnského výstaviště. P.S. Děkujeme za dárky do naší plesové tomboly <3